Til Långiver

Er du ansat i en bank, sparekasse eller et realkreditinstitut, som benytter os eller ønsker du at vide mere om DomusPro og vores ydelser, så er du kommet til det rette sted. DomusPro er leverandør til den finansielle sektor. Vi indsamler regnskaber med nøgletalsskema, budgetter, vedtægter og generalforsamlingsreferater på vegne af långiver, som yder lån til andelsboligforeninger og private andelshavere på baggrund af sikkerhed med pant i foreningen eller den enkelte andel.

Log-ind

Er din bank, sparekasse eller realkreditinstitut kunde hos DomusPro og ønsker du adgang til din långiverens database så klik på nedenstående knap

Indsend materiale

Er du ansat i en bank, sparekasse eller et realkreditinstitut og ønsker du at indsende nyt materiale til behandling hos os

Dragsholm-Sparekasse
LØSNINGEN

Hvorfor DomusPro?

Højere kvalitet

Med DomusPro får I højtspecialiserede A/B-konsulenter og omfattende kvalitetskontrol.

Mere forretning

Som långiver kan i vende retur til låntager hurtigere og vinde flere sager.

Struktureret

Struktureret dokumentation på hele porteføljen i orden og klar til tilsynets besøg.

Frigiver tid

Få frigivet tid til andre værdiskabende opgaver og spar jeres medarbejdere for kedsommelige og administrative opgaver.

Billigere

Stordriftsfordele, specialisering og optimerede IT processer muliggør en billigere udførelse af opgaven hos DomusPro.

Ydelser

DomusPro er leverandør af to hovedydelser. Vi vedligeholder en omfattende database med stort set samtlige danske andelsboligforeninger. Databasen kan understøtte långiverens kreditgivning og styring af sikkerheder.

Dertil udfører vi en årlig indsamling af andelsboligforeningens dokumenter for de långivere, som er tilknyttet ordningen. Vi indsamler regnskaber med nøgletalsskema, budget, ordinære generalforsamlingsreferater og vedtægter og stiller dem til rådighed for långiver i individuelle løsninger og IT-formater. I forbindelse med indsamlingen afløfter vi udvalgte nøgletal, som stilles til rådighed for långiverens kreditgivning og analysemodeller.

Stamdata / Database

DomusPro vedligeholder en omfattende database med stort set samtlige af de cirka 10.000 danske andelsboligforeninger. Til foreningen har vi tilknyttet udvalgte stamdata og nøgletal. Databasen kan bruges som supplerende data eller udgøre datagrundlaget for långiverens andelsboligbase.

Dokumentindsamling

DomusPro er specialiseret i indsamling og registrering af dokumenter fra danske andelsboligforeninger. Vi har en løbende og dybt specialiseret forretningsgang indrettet til at indsamle og opbevare disse dokumenter. Vi kan varetage långiverens løbende indsamling af dokumenter og vedligeholdelse af disse til en meget konkurrencedygtig pris i forhold til långiverens eget ressourceforbrug på denne administrative opgave.

Leverancer

Vores database og de dokumenter, som vi indsamler på vegne af långiverne, kan stilles til rådighed lige præcis tilpasset den enkelte långivers behov og IT-mæssige muligheder. Materialet kan både stilles til rådighed via online opslag med sikre dybe links fra långiverens kreditsystem eller ved synkronisering og overførsel til långiverens IT-systemer.

Boligchef Lån & Spar Bank

DomusPro leverer strukturerede data til os – hurtigt, effektivt og med høj kvalitet. Samarbejdet med DomusPro gør, at vores interne integrationer hurtigt får data videre i vores processer til gavn for vores rådgivere og ikke mindst vores kunder.
– MICHAEL THORBEK

Yderligere information

Er du interesseret i yderligere information, så kontakt direktør, Lars Horsbøl på telefon 4167 6870 eller mail lars@resights.dk