Omkring DomusPro​

DomusPro blev stiftet i 2013 af to iværksættere indenfor henholdsvis ejendoms- og finansbranchen, som så en niche i andelsboligmarkedet. Der var brug for en løsning til indsamling af andelsboligdata med henblik på at afhjælpe danske pengeinstitutter med en tidskrævende og kompliceret opgave.

Professionel Partner

Vores kundebase, som i dag består af pengeinstitutter I alle størrelser, bruger data til kreditvurdering og sikkerhedsstillelse af både andelsboligforeninger og private andelshavere.

DomusPro besidder landets mest omfattende database med +7.500 andelsboligforeninger. Vi er “Second to None” i viden og ekspertise om andelsboligforeningers økonomiske data, som vi med flid har indsamlet gennem snart 10 år. En database, som er landets største, og som administreres og bearbejdes dagligt af dygtige andelsboligkonsulenter.

DomusPro har et solidt økonomisk fundament og er derfor en sikker partner for vores kunder.

En del af Resights

I marts 2022 blev DomusPro en del af Resights, som leverer ejendomsbranchens førende dataplatform. Målsætningen er at forene ejendomsdata om andelsboligmarkedet mellem de to selskaber og hjælpe endnu flere danske pengeinstitutter I fremtiden. Alle vores aktiviteter er i dag samlet og udføres fra Resigths hovedkvarter på den fælles adresse i Farvergade, København K.

Teamet

Peter
Lars
Kristian
Erling

Medieomtale

31. MARTS 2022
Resights foretager første opkøb – køber selskab af Rasmus Juul-Nyholm
31. MARTS 2022
Cobblestone-stifters selskab solgt til proptech-aktør med vokseværk